نقش دیاکسیدکربن در جو زمین



اگر این مطلب برای شما مفید بوده، از ویدوآل حمایت کنید
کلیک کنید
سوالات و نظرات کاربران
0
farinazi720 H
شنبه، ۲۰ خرداد ۱۳۹۶
امابايدقبول كنيم كه نقش اصلى رودرتوليددى اكسيدكربن انسان داره.
0
نسیم زندی
جمعه، ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۶
زیبا بود ممنون
0
منصور سلمانی زاده
جمعه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۵
خیلی زیبا و تکان دهندهه ! و اعداد نجومی در تولید گاز گل خانه ای !و انسان ها و تمدن ؟؟؟ یا بیی فکری و نابودی زمین؟
0
منصوره سادات حسینی
جمعه، ۲۴ دی ۱۳۹۵
ویدئو واقعا بسیار تکان دهنده بود که چقدر اثر گلخانه و وجود دی اکسید کربن بر جو زمین تاثیر گذار است و زیاد بودن آن خطرناک که نقش تولید آن خود انسانها هستن
0
منصور سلمانی زاده
جمعه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۵
(پاسخ)
بله دیگهه و سوخت های فسیلی دیگه!!!!!!!!!
0
پوريا اميرآبادي
یکشنبه، ۰۳ بهمن ۱۳۹۵
در سال حدود چهار پنجم نفت استخراجي از زمين براي ساختن سوخت هاي فسيلي و استفاده از اونها استفاده ميشه و فقط يك پنجم براي ساختن مواد جديد استفاده ميشه. واقعا تكان دهندست
0
sepehr manafi
دوشنبه، ۰۹ اسفند ۱۳۹۵
(پاسخ)
این یعنی تا چند سال بعد سوخت های فسیلی نابود میشه و کشورهای وابسته به نفت هم اقتصادشون رکود پیدا میکنه!
0
بنیامین عزیزطولی
دوشنبه، ۰۹ اسفند ۱۳۹۵
عالی بود!!
واقعا فکر نمیکردم اینقدر تاثیر گذار باشه!!
0
مهدیه میری
یکشنبه، ۲۶ دی ۱۳۹۵
کلایمورکس افتتاح نخستین تاسیسات جذب کربن مسقیم از هوا در مقیاس صنعتی را برنامه ریزی کرده که به طور بالقوه می تواند انقلابی در بازی منایع جایگزین ایجاد کند. روش تبدیل دی اکسید کربن به یک سوخت قابل استفاده با جذب هوا و جداسازی دی اکسید کربن در یک فیلتر آغاز می شود. دی اکسید کربن تا زمانی که حرارت ببیند در فیلتر نگهداری می شود. سپس، فیلتر تا دمای 100 درجه سلسیوس حرارت داده می شود تا دی اکسید کربن گازی بسیار خالص که می تواند برای طیف گسترده ای از اهداف صنعتی از جمله گازدار کردن سودا، تولید سوخت های مصنوعی و رشد گیاهان در گلخانه ها استفاده شود، شکل بگیرد.
توضیحات
نقش دیاکسیدکربن در جو زمین
مترجم
علی منصوری
گوینده
برنوش پورغفار
تدوينگر
مصی یگانه
زندگیم با هنر معنی پیدا میکنه. مدت 16 سال کار گرافیک کردم و سرپرست بخش گرافیک شرکت اوه و باران هنر بودم، عاشق شیرینی پزی و تزیین کیکم و به صورت حرفه ای این کار رو انجام میدم.
صدابردار
نازنین اصفهانپور
مدت ۱۰ ساله که دارم کار ادیت صوت و تصویر میکنم. ۱۲ ساله که به صورت حرفه ای آواز سنتی میخونم. در زمینهی کتابهای صوتی هم فعالیتهایی داشتم که خیلی خیلی تو این راه بهم کمک کرده.