شهلا یا وضعیت مصنوعی

شهلا یا وضعیت مصنوعی

گروه آموزشی

ویدوآل

1395/01/07

4204

بار بازدید شده
Part4-Shahla بهترين و زيباترين چيزها در دنيا، قابل ديدن و حتي لمس كردن نيستند، بلكه بايد با قلب احساس شوند. هلن كلر
4204
شهلا یا وضعیت مصنوعی
Vidoal
4.53
شهلا یا وضعیت مصنوعی
سوالات و نظرات کاربران
0
هادي اصفهاني
هادي اصفهاني سه شنبه، 28 دی 1395
کمی سخت میشد توضیحات رو با محتوای نمایش ربط داد.به هر حال باید امیدوار باشیم در کشور خودمون کمتر از این موارد برای استخدام پیش بیاد.نزدیک بود توسط آقایی مصاحبه گر این خانم بی صبر و غیر مودب استخدام بشود
0
امیر قربانی
امیر قربانی یکشنبه، 05 دی 1395
ممنون خیلی خوب بود
توضیحات
برجسته سازی لب‌ها عملی است که باعث می‌شود شما لب‌های پرتری داشته باشید،
این روزها استفاده از مواد پرکننده‌ای که قابلیت تزریق زیرپوستی دارند، شایع ترین روش برجسته سازی لب‌ها است.
این مواد پرکننده انواع بسیاری دارند که میتوانند داخل لب‌ها یا کناره‌ی دهان شما ترزیق شوند.
اما شایع‌ترین مواد پرکننده محصولاتی هستند که از محتوایی شبیه به اسید هیالورونیک برخوردارند. اسید هیالورونیک ماده‌ای طبیعی است که در بدن یافت می‌شود و به حجیم شدن لب‌های شما کمک میکند. این نوع مواد غشایی به نام پرکننده های اسید هیالورونیک شناخته می‌شوند. کلاژن، که روزی شایع‌ترین ماده‌ی پرکننده‌ی زیرپوستی بود، این روزها خیلی کم‌تر استفاده میشود چرا که گزینه‌های جدید کم خطرتر هستند و اثر آن‌ها ماندگاری بیشتری دارد. تزریق چربی و ایمپلنت نیز روش‌های دیگر برجسته‌سازی لب‌هاست، اما به دلیل اینکه ریسک عوارض جانبی بیشتری دارند کمتر استفاده می‌شوند.  

اما وقتی اینگونه اعمال بی‌رویه و بیش از حد انجام شوند، می‌توانند باعث تمسخر و سرخوردگی فرد شوند و البته خوراک مناسبی برای نشریات زرد فراهم کنند،جالب است بدانید، اصطلاح لب شتری که در زبان فارسی استفاده میشود معادل انگلیسی ای دارد (trout pout) که لب‌ها را به لب ماهی قزل‌آلا تشبیه می‌کند. از عوارض شایع این عمل می‌توان به قرمزی بیش از حد، تورم یا خارش در محل تزریق اشاره کرد.
دیگر عوارض احتمالی می‌تواند خون‌ریزی، ناهمواری لب‌ها، جابجا شدن ایمپلنت یا ماده‌ی پرکننده، تورم و کبودی باشد. برخی از بیماران به داروهای بی‌حس کننده موضعی رایج مانند لیدوکائین حساسیت دارند که حتما باید این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهند.