دکمه Snooze آلارم (خواب کوتاه)

دکمه Snooze آلارم (خواب کوتاه)

گروه آموزشی

ویدوآل

1395/05/17

22804

بار بازدید شده
Should-You-Use-The-SNOOZE-Button دکمه‌ چُرت (خواب کوتاه)، یکی از بهترین اختراعات بشر است تا وقتی که ۹ دقیقه بعد، آن هشدار بیدارباش لعنتی دوباره به صدا در‌می‌آید. حالا حتی بیشتر از قبل احساس خستگی می‌کنید؛ بنابراین آیا بایستی دوباره دکمه را بزنید؟
6804
دکمه Snooze آلارم (خواب کوتاه)
Vidoal
4.96
سرعت نمایش
سوالات و نظرات کاربران
0
نرجس قادری
نرجس قادری شنبه، 14 بهمن 1396
آقا سعید آرمیده من هرچی زود تر و به موقع تر می خوابم صبح دیرتر بیدار میشم و بلعکس
0
نوید امین آقایی
نوید امین آقایی شنبه، 05 فروردین 1396
ممنون از دقت شما ، موفق باشید
0
سعید آرمیده
سعید آرمیده شنبه، 05 فروردین 1396
سلام. زود بیدار شدن نتیجه زود خوابیدن یا به موقع خوابیدن است.البته ابن مسئله با بسیاری از مسائل دیگر در ارتباط است. نظم در هر چیزی مهم است.
0
محبوبه قلی پور
محبوبه قلی پور سه شنبه، 10 اسفند 1395
خیلی درست ومفید بود.
1
امیر قربانی
امیر قربانی دوشنبه، 06 دی 1395
خیلی خواب کوتاه حال میده خیلی از انرژی انسان بر میکرده
توضیحات
دکمه‌ چُرت(خواب کوتاه)، یکی از بهترین اختراعات بشر است تا وقتی که ۹ دقیقه بعد، آن هشدار بیدارباش لعنتی دوباره به صدا در‌می‌آید. حالا حتی بیشتر از قبل احساس خستگی می‌کنید؛ بنابراین آیا بایستی دوباره دکمه را بزنید؟ آیا در‌کل آن دقایق اضافی کمکی می‌کنند یا این آغاز چرخه‌ای بی‌پایان است که با دیر کردن شما در حالی که هنوز خسته هستید، تمام می‌شود؟ در دنیایی غیر قابل‌تصور بدون ساعت‌های هشدار‌دهنده، بدن شما خیلی ساده و طبیعی سر وقت بیدار خواهد شد؛ دیوانه‌وار به نظر می‌رسد، نه؟
 اما بدن ما مکانیزم‌های شیمیایی بسیاری دارد که نه‌تنها باعث می‌شوند به خواب برویم، بلکه ما را بیدار هم می‌کنند. بدن یک ساعت قبل از بیدار شدن به‌طور طبیعی خود را آماده می‌کند؛ به این‌صورت که دمای بدن افزایش می‌یابد، خواب سبک‌تر شده و هورمون‌هایی مثل «دوپامین» و «کورتیزول» در بدن آزاد می‌شود تا به شما برای شروع روزتان انرژی بدهند. اما مشکل زنگ بیدارباش این است که چرخه‌ خواب بدن را مختل کرده و این فرایند‌ را کوتاه می‌کند. به‌خصوص اگر شما ریتم یا برنامه‌ خواب مشخصی نداشته باشید؛ آنگاه زنگ ساعت به صدا در‌می‌آید، ولی بدن شما هنوز به‌طور کامل آماده نیست. این حال سست و خسته‌ بدن به «اینرسی خواب» معروف است و قدرت آن به این بستگی دارد که در کدام مرحله از خواب بیدار شوید! هر‌چه خواب عمیق‌تر باشد، اینرسی خواب قوی‌تر خواهد بود؛ اینطوری است که چرت‌زدن شروع می‌شود.
اما در این وضع دکمه‌ چرت می‌تواند بیشتر آسیب را بزند تا این‌که فایده داشته باشد. در حالی که بعد از زنگ ساعت دوباره به خواب فرو می‌روید، بدن چرخه‌ خواب خود را از سر گرفته و وارد مراحل عمیق‌تری از خواب می‌شود. بنابراین به‌جای این‌که بدن شما برای بیدار شدن آمده شود، در خلاف جهت پیش رفته و در نتیجه زنگ دوم می‌تواند شما را حتی بیشتر خسته کند؛ این چرخه‌ پلید همینطور ادامه خواهد داشت. در نتیجه به‌نفع شما است که زنگ بیدارباش اصلی خود را برای چند دقیقه بعد‌تر تنظیم کنید و خوابتان را بهم نزنید.
 تحقیقات بسیاری نشان داده است که خواب آشفته انرژی بسیار کمتری را به بدن می‌رساند و باعث بروز اختلال‌های مرتبط با خواب‌آلودگی در طول روز خواهد شد. به این ترتیب وقتی آن نیم‌ساعت خواب آخر خود را بشکنید، به احتمال زیاد احساس خستگی کرده و فعالیت‌های روزانه‌ شما بسیار ضعیف خواهد شد. در این شرایط چه کاری از دستتان بر‌می‌آید؟
سعی کنید خودتان را به یک برنامه‌ خواب عادت بدهید. خستگی بدن فقط از بی‌خوابی یا پریدن از یک خواب سنگین به‌وجود نمی‌آید، بلکه نداشتن یک برنامه‌ پایدار نیز در آن تاثیرگذار است.
 بدن عاشق چیزهای قابل‌ پیش‌بینی است. هر روز صبح در همان زمان روز قبل از خواب بیدار شود؛ حتی آخر هفته‌ها. بعد از چند هفته بدن شما به این زمان‌بندی عادت کرده و در‌کل به هشدار بیدارباش نیازی نخواهد داشت. اگر موقع بیدار شدن کمی احساس خستگی کردید، سعی کنید که در مقابل وسوسه‌ چرت‌زدن مقاومت کرده و همان لحظه از جا بلند شوید؛ چراکه همانطور که می‌گویند، «چُرت‌بزنی، باختی».